Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Schroijen, akkerman, overleden te Kessenich op 19 maart 1845.


Hij is getrouwd te Kessenich op 11 oktober 1806 met
Petronella Voorter, geboren te Ittervoort op 13 april 1771, overleden te Kessenich op 8 december 1837, dochter van Henricus Voorter en Helena Verkoelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, dienstmeid, geboren te Kessenich op 1 oktober 1810, overleden te Kinrooi op 24 augustus 1867.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 7 september 1827 met Joannes Mathias Teuwen, akkerman, geboren te Hunsel op 26 augustus 1797, overleden te Kinrooi op 2 augustus 1860, zoon van Hendrik Theuwen en Catharina Steijvers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina