Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Stienen, landbouwer, geboren te Nederweert op 29 december 1899, overleden te Roermond (Z) op 19 februari 1979, begraven te Weert op 22 februari 1979, zoon van Andreas Stienen en Joanna Maria Verheijen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 mei 1933 met
Wilhelmina Peeters, geboren te Hunsel op 3 september 1905, overleden te Weert op 3 februari 1994, dochter van Godefridus Hubertus Peeters en Joanna Getrudis Lambrichts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina