Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Margaretha Meevis, geboren te Nederweert op 25 januari 1894, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 29 december 1957, dochter van Leonardus Meevis en Francisca van de Goor.


Zij is getrouwd te Nederweert op 8 april 1918 met
Christiaan Nillesen, politieagent, geboren te Sevenum rond 1891, zoon van Jan Pieter Mathijs Nillesen en Anna Hendrina de Hart.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu, geboren te Heythuysen op 30 april 1921, overleden te Heythuysen (b) op 17 augustus 2010, gecremeerd te Baexem op 21 augustus 2010.
    Hij was gehuwd met Diny van Doeselaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina