Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Hermans, geboren te Hunsel op 26 maart 1852, dochter van Albertus Hermans en Aldegonda Eckers.


Zij is getrouwd te Kessenich op 4 november 1881 (1) met
Gerardus Andreas Veekens, knecht, geboren te Baexem op 22 oktober 1846, wonende te Neer, overleden te Molenbeersel op 6 april 1886, zoon van Guillaume Veekens en Marie Gertrude Vandewinkel.

Zij is getrouwd te Ophoven op 7 januari 1888 (2) met
Joannes Mathijs Steijvers, landbouwer, geboren te Ophoven op 11 augustus 1841, zoon van Jacobus Steijvers en Gertrudis Peeters.
(Hij was weduwnaar van Gertrudis Mechtildis Meuleners, overleden te Ophoven op 20 november 1876. Hij is eerder getrouwd te Ophoven op 16 juli 1879 met Anna Margaretha Steijvers, geboren te Molenbeersel op 25 oktober 1849, overleden te Ophoven op 22 juni 1887, dochter van Renier Steijvers en Anna Maria Donders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina