Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Franssen, geboren te Heythuysen rond 1758, overleden te Nederweert op 19 december 1819, zoon van Rene Franssen en Petronelle Korsten.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth Steuten, gedoopt te Heythuysen op 1 april 1762, overleden te Nederweert op 26 augustus 1837, dochter van Henricus Steuten en Elisabeth van Laer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elisabeth, geboren te Kelpen rond 1800, overleden te Nederweert op 6 oktober 1818.
  • 2 : Henri, metselaar, geboren te Heythuysen op 15 april 1803, overleden te Nederweert op 30 april 1849.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 15 april 1844 met Marie Barbe Vossen, landbouwster, geboren te Nederweert op 10 september 1805, overleden aldaar op 9 maart 1872, dochter van Joannes Vossen en Catharina Smolenaars.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina