Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonius van Eijck, landbouwer, geboren te Lierop op 12 januari 1785, overleden te Nederweert op 30 oktober 1852, zoon van Pierre van Eijck en Jeanne Lemmens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 9 mei 1814 met
Wilhelmina Hermans, dienstmeid, geboren te Nederweert op 10 november 1785, overleden aldaar op 12 november 1842, dochter van Jacques Hermans en Elisabeth Kuepers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stratum (Eindhoven) op 7 november 1828, overleden te Neeritter op 30 april 1912.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 2 mei 1859 met Gerardus Vries, landbouwer, geboren te Neeritter op 11 januari 1825, overleden aldaar op 19 juli 1898, zoon van Joannes Vries en Maria Magdalaine Massé.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina