Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Verheijen, geboren te Nederweert op 12 januari 1865, dochter van Joannes Verheijen en Maria Catharina Willemsen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 18 mei 1894 met
Andreas Stienen, landbouwer, geboren te Nederweert op 6 oktober 1861, overleden op 5 juni 1960, zoon van Guillaume Stienen en Joanna Maria Smolenaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Nederweert op 18 mei 1895, overleden te Weert (Z) op 10 mei 1977.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Josephina Jacomina Mennen.
    Hij was gehuwd (2) met Hubertina Antonetta Reemers.
  • 2 : Anna Maria, geboren te Nederweert op 4 maart 1897.
  • 3 : Anna Maria Catharina, geboren te Nederweert op 28 juli 1898.
  • 5 : Anna Catharina Hubertina, geboren te Nederweert op 27 april 1902, overleden aldaar op 23 maart 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina