Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubert Mathijs Houben, koopman, geboren te Sevenum op 2 juli 1885, overleden te Heerlen op 23 juni 1959, zoon van Jan Houben en Anna Elisabeth van den Broek.


Hij is getrouwd te Sevenum op 10 januari 1910 met
Theodora Vestjens, geboren te Haelen op 28 januari 1888, overleden te Heerlen op 21 september 1945, dochter van Joannes Vestjens en Maria Weekers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerardus Hubertus, rijwielhandelaar, geboren te Haelen op 9 juli 1912.
    Hij is getrouwd te Heerlen op 10 oktober 1940 met Sophie Novak, geboren te Fohnsdorf (Oostenrijk) op 22 augustus 1919, dochter van Peter Novak en Sofie Gruber.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina