Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Vonken, winkelierster, geboren te Weert op 10 augustus 1820, overleden te Bree (B) op 26 februari 1900, dochter van Mathijs Vonken en Joanna Maria Boesen.


Zij is getrouwd te Weert op 9 juli 1863 met
Theodor Seems, molenaar en bakker, geboren te Haelen op 30 september 1811, overleden te Horn op 8 januari 1872, zoon van Peter Seems en Catharina Hendrix.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 13 oktober 1845 met Maria Elisabeth Hubertina Aquarius, dienstmeid, geboren te Herten op 5 augustus 1817, overleden te Horn op 15 maart 1859, dochter van Joannes Aquarius en Johanna Theelen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina