Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs van Gasselt, scheepstimmerman, geboren te Arcen op 16 januari 1805, overleden te Venlo op 18 december 1879, zoon van Hendrik van Gasselt en Antonia Hermans.


Hij is getrouwd te Venlo op 23 mei 1828 met
Dorothea Krambroeker, dienstmeid, geboren te Venlo op 12 maart 1802, overleden aldaar op 2 oktober 1846, dochter van Peter Leonard Krambroeker en Petronella Eijssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina