Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Francis Mulders.


Hij was gehuwd met
Maria Anna Piels, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, timmerman, geboren te Herten op 22 juni 1818, overleden aldaar op 4 april 1885.
    Hij is getrouwd te Horn op 17 februari 1873 met Anna Catharina Colbers, geboren te Horn op 16 oktober 1820, wonende te Neer en te Horn, overleden te Herten op 24 augustus 1894, dochter van Peter Colberts en Anna Maria aan den Boom.
    (Zij is eerder getrouwd te Horn op 11 juli 1862 met Gille Huyben, zadelmaker, looier en lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Neer op 25 december 1814, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 24 januari 1871, zoon van Joannes Houben en Joanna van den Eertweg. (Hij is eerder getrouwd te Kessel op 1 mei 1844, getrouwd aldaar op 6 mei 1844 voor de kerk met Maria Mertens, landbouwster, geboren te Kessel op 12 juni 1812, wonende te Neer, overleden aldaar op 19 januari 1859, dochter van Conradus Martens en Johanna Michiels.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina