Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Ariaans, dagloner.


Hij was gehuwd met
Maria Josepha Sleggels, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maaseik (B) op 30 mei 1825, overleden te Horn op 28 december 1905.
    Hij is getrouwd te Horn op 28 oktober 1857 met Maria Peters, dienstmeid, geboren te Horn op 10 oktober 1826, overleden aldaar op 3 oktober 1902, dochter van Pierre Peeters en Maria Anne van Raetingen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina