Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Wilhelmus Hubertus Theunissen, arbeider, geboren te Horn op 14 oktober 1876, overleden te Roermond op 25 juni 1948, zoon van Willem Hubertus Theunissen en Christina Hoogmans.


Hij is getrouwd te Linne op 30 juni 1900 met
Joanna Maria Roemen, geboren te Linne op 18 oktober 1871, overleden aldaar op 28 februari 1958, dochter van Hubertus Roemen en Cunegonda Pangels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina