Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Marie Franz van Meeuwen, substituut officier van justitie, geboren te 's-Hertogenbosch op 25 april 1837, zoon van Eduardus Johannes Petrus van Meeuwen en Cornelia Maria Theresia Hanssen.


Hij is getrouwd te Horn op 19 juni 1866 met
Elisabeth Juliana Magnée, geboren te Horn op 9 januari 1843, overleden te Vught op 12 mei 1900, dochter van Robertus Marcellus Arnoldus Magnee en Catharina Elisabetha Josephina Robta de Bellefroid.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina