Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Peters, landbouwer, geboren te Horn op 8 september 1866, overleden te Maarheeze op 22 april 1940, zoon van Arnoldus Peters en Petronella Philipsen.


Hij is getrouwd te Horn op 8 juli 1895 met
Petronella Lutters, geboren te Horn op 12 juli 1859, overleden aldaar op 28 februari 1930, dochter van Hermanus Lutters en Anne Marie Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Willem Arnold, landbouwer, geboren te Horn op 5 juli 1899, overleden op 19 augustus 1965, begraven te Sterksel.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 18 mei 1933 met Gertrudis Geurts, geboren te Maasbree op 23 december 1904, overleden te Eindhoven op 28 juli 1993, dochter van Hendrik Geurts en Maria Johanna Driessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina