Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hubertus Knippenberg, metselaar, geboren te Rothem (B) op 25 februari 1825, overleden te Horn op 17 maart 1902, zoon van Andreas Knippenberg en Anna Elisabeth Klingelaers.


Hij is getrouwd te Horn op 19 mei 1850 met
Anna Christina Vermeulen, geboren te Horn op 2 januari 1824, overleden aldaar op 26 november 1889, dochter van Guilliaume Vermeulen en Margareth Engels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Hubertina, geboren te Horn op 24 oktober 1852, overleden aldaar op 13 november 1852.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 28 april 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina