Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Helena Elisabeth Claessens, geboren te Weert op 3 november 1817, overleden aldaar op 15 december 1842, dochter van Antonius Claessens en Maria Helena Hoeben.


Zij is getrouwd te Horn op 8 augustus 1836 met
Hendricus Kolen, landbouwer en koopman in granen, geboren te Horn op 13 juli 1799, overleden te Weert op 30 januari 1840, zoon van Lambert Koolen en Hendrina Oijen.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 29 september 1828 met Jeanne Beurskens, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 1 november 1798, overleden te Heel en Panheel op 9 oktober 1831, dochter van Matthias Beurskens en Joanna Tobben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina