Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Machiel Geurts.


Hij is getrouwd te Horn op 13 april 1782 voor de kerk met
Petronella Randeraat, geboren te Horn rond 1750, overleden aldaar op 1 juni 1809, dochter van Pierre Randeraat en Agnes Rulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, akkerknecht, geboren te Horn op 5 januari 1783, overleden aldaar op 27 september 1853.
    Hij is getrouwd te Horn op 7 april 1834 met Petronella Heber, dagloonster, geboren te Horn op 20 februari 1786, overleden aldaar op 10 januari 1865, dochter van Petrus Hever en Anna Maria Veugelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina