Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Giesberts, geboren te Roermond op 13 oktober 1797, overleden te Horn op 20 februari 1840, dochter van Wilhelmus Giesberts en Catharina Vekens.


Zij is getrouwd te Horn op 12 april 1831 met
Joannes Philipsen, schaapherder, geboren te Swalmen op 8 december 1793, overleden te Horn op 20 mei 1868, zoon van Philip Philipsen en Petronella van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Horn op 26 juni 1837, overleden aldaar op 19 januari 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina