Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Quicken, dienstmeid, geboren te Horn op 23 september 1846, overleden te Swalmen op 30 augustus 1925, dochter van Henrij Quikken en Joanna Elisabeth Maessen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 19 augustus 1882 met
Wilhelmus Hubertus Giezen, dagloner, geboren te Swalmen op 20 december 1858, overleden aldaar op 6 september 1932, zoon van Jan Gijsen en Anna Margaretha Thijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina