Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Veugelaers.


Hij was gehuwd met
Maria Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria, dagloonster en landbouwster, geboren te Horn op 1 november 1775, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 oktober 1855.
    Zij is getrouwd te Grathem op 5 april 1796 voor de kerk met Gerardus van Raetingen, dagloner en landbouwer, geboren te Thorn op 1 augustus 1774, wonende te Horn, overleden aldaar op 17 oktober 1863, zoon van Wilhelmus van Raetingen en Marie Bongaers.
  • 4 : Christina, landbouwster, gedoopt te Horn op 13 juli 1778, overleden te Heel en Panheel op 2 april 1845.
    Zij was gehuwd met Joannes Adams.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina