Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacques Creemers, dienstknecht, geboren te Horn op 17 november 1807, overleden aldaar op 14 oktober 1863, zoon van Mathieu Creemers en Petronille Reemers.


Hij is getrouwd te Horn op 19 november 1840 met
Joanna Hoekx, geboren te Horn op 17 november 1804, overleden aldaar op 19 november 1897, dochter van Joseph Hoeckx en Anne Marie Loven.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Jozef, geboren te Horn op 25 januari 1845, overleden aldaar op 15 maart 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina