Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Jacobs, geboren te Horn rond 1756, overleden aldaar op 30 juli 1816, dochter van Pierre Jacobs en Gertrude Reusen.


Zij was gehuwd met
Gerardus Geradts, gedoopt te Neer op 31 augustus 1760, overleden te Horn op 30 juni 1836, zoon van Cornelis Geradts en Hendrina Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, dagloonster en landbouwster, geboren te Horn rond 1791, overleden aldaar op 22 augustus 1867.
    Zij is getrouwd te Horn op 15 april 1818 met Francois van Meelick, dienstknecht, geboren te Herkenbosch rond 1782, overleden te Horn op 8 april 1839, zoon van Jean van Meelick en Sibille Coonen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina