Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Hebben, timmerman, geboren te Horn op 25 maart 1805, zoon van Jean Hebben en Jeanne Marie Olders.


Hij is getrouwd te Horn op 28 oktober 1828 met
Maria Joanna Hendrikx, dienstmeid, geboren te Horn rond 1799, dochter van Jacob Hendrix en Beatrix Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, dienstknecht, geboren te Horn op 26 maart 1829, overleden te Linne op 3 augustus 1874.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 20 april 1854 met Elisabeth van den Berg, dienstmeid, geboren te Linne op 8 november 1822, overleden aldaar op 31 augustus 1905, dochter van Wilhelmus van den Berg en Carolina Keunen.
    (Zij is later getrouwd te Linne op 24 september 1875 met Leonardus van Horne, dienstknecht, geboren te Haelen op 18 maart 1826, wonende te Linne, overleden aldaar op 4 maart 1895, zoon van Albert van Horne en Maria Catharina Nijssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina