Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Driessens, geboren te Wessem op 2 februari 1887, wonende te Horn, overleden op 28 september 1965, begraven te Horn, dochter van Albertus Driessens en Joanna Margaretha Hubertina Ramaekers.


Zij is getrouwd te Wessem op 3 juni 1913 met
Albert Hubert Claessen, metselaar, geboren te Horn op 6 april 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 oktober 1964, begraven aldaar, zoon van Jakob Hubert Claessen en Maria Sophia Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jan Hubert, geboren te Horn op 19 februari 1917, overleden aldaar op 15 december 1923.
  • 4 : Anna Maria, geboren te Horn op 7 oktober 1918.
  • 7 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Horn op 28 oktober 1925, overleden aldaar op 29 oktober 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina