Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Wilhelmina Vannisselroij, kapster, geboren te Helden op 11 september 1906, wonende te Asten en te Haelen, overleden te Heythuysen op 22 juni 2002, dochter van Gerardus van Nisselroij en Beatrix Jeucken.


Zij is getrouwd te Haelen op 23 januari 1933 met
Hermanus Hubertus Waeijen, herenkapper, geboren te Haelen op 16 april 1904, wonende aldaar, zoon van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina