Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Janssen.


Hij was gehuwd met
Maria Evers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Berdina, dienstmeid, geboren te Swalmen op 9 april 1792.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 25 oktober 1825 met Hendrik Geraedts, hoefsmid, geboren te Swalmen op 27 oktober 1779, zoon van Arnoldus Geraedts en Joanna van de Riet.
    (Hij was weduwnaar van Joanna Slabbers, overleden te Swalmen op 2 februari 1823.)
  • 2 : Joanna, dienstmeid en landbouwster, geboren te Swalmen op 3 februari 1809, wonende te Horn, overleden aldaar op 18 augustus 1884.
    Zij is getrouwd te Horn op 22 november 1841 met Willem Engelen, metselaar en landbouwer, geboren te Horn op 14 april 1814, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 mei 1889, zoon van Guillaume Engels en Claire Soentjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina