Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharine Dadfiaw?.


Zij was gehuwd met
Mathieu Stox.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, geboren rond 1763, gedoopt te Maasniel, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 24 juli 1813.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 7 februari 1793 voor de kerk met Michaël Smeets, dagloner, gedoopt te Buggenum op 24 mei 1762, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 september 1830, zoon van Joannes Smeets en Gertruidis Clerx.
    (Hij is later getrouwd te Buggenum op 25 januari 1815 met Elisabetha Joosten, gedoopt te Neer op 7 maart 1777, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 20 januari 1840, dochter van Gelis Josten en Cornelia Sillekens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina