Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Nicolas Wolfhagen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1772, overleden te Horn op 22 februari 1842, zoon van Jean Wolfhagen en Anne Catharine Jeucken.


Hij is getrouwd te Horn op 16 december 1816 met
Catharina Hendrikx, landbouwster, geboren te Horn op 6 juli 1773, overleden aldaar op 5 april 1836, dochter van Michel Hendrikx en Catharina Crompvoets.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 25 november 1806 met Arnold Daemen, landbouwer, geboren te Horn rond 1774, zoon van Henricus Daemen en Maria Heldens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina