Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Clerckx.


Hij was gehuwd met
Aldegondis Kleijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andries, akkerknecht, geboren te Beegden op 12 mei 1788, overleden te Horn op 11 maart 1835.
    Hij is getrouwd te Horn op 16 december 1822 met Marie Opmunnicom, landbouwster, geboren te Heel op 21 februari 1790, wonende te Horn, overleden aldaar op 11 april 1873, dochter van Andrée Opmunicom en Maria Sophia Gubbels.
  • 2 : Johanna, geboren te Beegden op 13 februari 1791.
    Zij is getrouwd te Beegden op 3 september 1828 met Wilhelmus Neeskens, akkerknecht, geboren te Thorn op 4 juni 1802, zoon van Gasparus Nijskens en Maria Magdalena Korstjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina