Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth N.N..


Zij was gehuwd met
Cornelis Wijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, geboren te Buggenum rond 1766, gedoopt te Swalmen, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 7 februari 1848.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 28 november 1789 voor de kerk met Catharina Pijls, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 23 augustus 1759, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 oktober 1843, dochter van Petrus Pijls en Margaretha Roelofs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina