Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Obers, geboren te Swalmen op 26 december 1750, overleden aldaar op 25 augustus 1781, zoon van Johannes Obers en Johanna Pex.


Hij is getrouwd te Swalmen op 27 april 1780 voor de kerk met
Joanna Pijpers, geboren te Swalmen op 4 maart 1754, overleden aldaar op 14 augustus 1805, dochter van Cornelius Pijpers en Aemelia Hooghstraeten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, landbouwer, geboren te Swalmen op 4 februari 1782, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 17 november 1850.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 7 mei 1807 met Hendrina Coenen, landbouwster, geboren te Swalmen, gedoopt op 30 oktober 1782, wonende te Swalmen en te Buggenum, overleden aldaar op 16 april 1852, dochter van Leonardus Coonen en Catharina Hoefnagels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina