Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Evers, akkerknecht, geboren te Horn rond 1802, zoon van Jacobus Evers en Agnes van Herten.


Hij is getrouwd te Horn op 27 augustus 1822 met
Joanna Truijen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn, gedoopt op 18 augustus 1796, overleden te Heel en Panheel op 16 juli 1853, dochter van Peter Truijen en Gertrudis Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Getrudis, geboren te Horn op 23 januari 1823.
  • 3 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Herten op 8 november 1825, wonende te Heel en Panheel.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 november 1854 met Servaas Reijnders, geboren te Panheel op 19 februari 1825, wonende te Heel en Panheel, zoon van Joannes Theodorus Reijnders en Maria Elisabeth Schouws.
  • 6 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Herten op 14 januari 1839.
    Zij is getrouwd te Beegden op 20 april 1868 met Godefridus Munnix, hoefsmid, geboren te Beegden op 2 januari 1840, zoon van Jacobus Muninx en Anna Margaretha Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina