Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ferdinand Kessels, opperman, geboren te Horn op 21 december 1877, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 5 februari 1952, zoon van Joannes Hubertus Kessels en Joanna Caris.


Hij is getrouwd te Roermond op 14 oktober 1913 met
Gertrudis Hubertina Joosten, dienstbode, geboren te Horn op 15 april 1887, overleden te Venlo op 1 februari 1966, dochter van Godefridus Hubertus Joosten en Christina Hubertina Tobben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina