Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacob Knippenberg, metselaar, geboren te Beegden op 10 mei 1882, overleden aldaar op 16 december 1943, zoon van Theodoor Hubert Knippenberg en Maria Catharina van Kessel.


Hij is getrouwd te Beegden op 29 april 1910 met
Maria Helena Geenen, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Schillersheide op 20 juni 1883, overleden te Leeuwen op 2 december 1958, dochter van Joannes Hubertus Geenen en Maria Elisabeth Joosten.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina