Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Leduc, landbouwer, geboren te Heel op 24 september 1828, zoon van Christiaan Leduc en Ida Vossen.


Hij is getrouwd te Horn op 7 september 1856 met
Maria Gertrudis Linssen, landbouwster, geboren te Horn op 9 februari 1834, overleden te Heel en Panheel op 24 oktober 1913, dochter van Gerard Linssen en Marie Abrahams.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Henricus, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1879.
    Hij is getrouwd te Beegden op 5 mei 1911 met Martina Catharina Delissen, dienstmeid, geboren te Beegden rond 1885, dochter van Gerard Hubert Delissen en Maria Gertrudis Wolters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina