Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Kessels, arbeider en landbouwer, geboren te Wessem op 12 juni 1854, zoon van Mathijs Kessels en Joanna Schreurs.


Hij is getrouwd te Horn op 11 februari 1885 (1) met
Joanna Caris, geboren te Horn op 6 oktober 1851, dochter van Jean Caris en Maria Elisabeth Haemers.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Beegden op 27 mei 1887 (2) met
Agnes Loven, landbouwster, geboren te Beegden rond 1859, dochter van Wilhelmus Loven en Cornelia Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathijs, arbeider, geboren te Beegden op 13 november 1890, wonende aldaar, overleden te Roermond op 23 april 1966.
    Hij is getrouwd te Beegden op 12 april 1912 met Hendrina Catharina Heltzel, geboren te Beegden op 4 januari 1883, wonende aldaar, overleden te Roermond op 1 juli 1978, dochter van Gerardus Hubertus Heltzel en Gertrudis Hubertina Puts.
  • 4 : Wilhelmina, geboren te Beegden rond 1895.
    Zij is getrouwd te Beegden op 12 november 1920 met Jan Mathijs Weerens, landbouwer, geboren te Beegden rond 1885, zoon van Joannes Weerens en Maria Elisabeth Lemmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina