Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina van Geneijgen, geboren te Beegden op 7 april 1852, dochter van Peter van Geneijgen en Anna Timmermans.


Zij is getrouwd te Beegden op 26 november 1877 met
Hendrik Hubert Scheepers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 4 juni 1839, zoon van Joannes Schepers en Petronella Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Hubertina, geboren te Beegden rond 1879.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1906 met Joannes Franciscus Xaverius Verlinden, geboren te Maaseik (B) rond 1869, zoon van Martinus Verlinden en Anna Maria Drabbels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina