Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Coolen.


Hij was gehuwd met
Anna Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dagloner, gedoopt te Neeritter op 12 november 1760, overleden te Grathem op 8 april 1834.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 17 januari 1788 met Mathia Houben, dagloonster, gedoopt te Thorn op 13 juni 1763, overleden te Grathem op 29 januari 1832, dochter van Mathijs Houben en Wilhelmina Heijer.
  • 2 : Godefridus, akkerman en landbouwer, geboren te Grathem op 28 november 1765, overleden te Neeritter op 24 juni 1824.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 3 oktober 1790 voor de kerk met Cornelia Joosten, akkermanse, gedoopt te Kessenich op 12 februari 1762, overleden te Neeritter op 2 maart 1816, dochter van Theodorus Joosten en Catharina Snijkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina