Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Coolen.


Hij was gehuwd met
Joanna Elisabeth Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel, geboren te Grathem rond 1757, overleden te Nederweert op 3 juli 1817.
    Hij was gehuwd met Catharina Gielen, geboren te Nederweert rond 1768, overleden aldaar op 14 juli 1831, dochter van Pieter Gielen en Joanna Kreijelmans.
  • 3 : Maria Barbara, landbouwster, geboren te Grathem rond 1771, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 juni 1840.
    Zij is getrouwd te Grathem op 22 januari 1806 met Johannes van Roij, landbouwer, gedoopt te Roggel op 26 april 1759, wonende te Grathem, overleden aldaar op 4 november 1831, zoon van Peter van Roij en Mechtildis Ruttiens.
    (Hij was weduwnaar van Henriette Vossen. Hij was weduwnaar van Helena Peters, geboren rond 1760, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 maart 1805, dochter van Jean Peters en Catharine Reijners.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina