Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Verkinnis, geboren te Horn rond 1740, overleden te Grathem op 5 maart 1810, zoon van Jean Verkinnis en Gertrude Hoemaekers.


Hij was gehuwd met
Maria van Echt, geboren te Beegden rond 1730, overleden te Grathem op 20 april 1801, dochter van Jacque van Echt en Gertrude Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, landbouwster, geboren te Beegden op 22 mei 1774, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 oktober 1841.
    Zij is getrouwd te Grathem op 20 januari 1795 voor de kerk met Joannes Hoeckx, landbouwer, geboren te Beegden op 21 februari 1762, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 december 1842, zoon van Leonardus Hoeckx en Gertrudis Helena Veugelers.
  • 2 : Joannes, geboren rond 1780, overleden te Grathem op 5 april 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina