Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Spée.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Pijls, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Anna Maria, dagloonster, geboren te Beegden op 18 september 1769.
  Zij was gehuwd (1) met Conrardus Houtakkers.
  Zij is getrouwd te Beegden op 3 juli 1811 (2) met Wilhelmus Reuten, dagloner, geboren te Herten in het jaar 1767, zoon van Chretien Ruijten en Marguerite Bauten.
  (Hij was weduwnaar van Anne Spe.)
 • 2 : Rutgerus, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden rond 1772, overleden aldaar op 23 april 1840.
  Hij is getrouwd te Beegden op 1 mei 1805 met Anna Catharina Schreurs, geboren te Beegden rond 1778, overleden aldaar op 19 april 1841, dochter van Joannes Schreurs en Maria Gertrudis Weerens.
 • 3 : Gertrudis, dagloonster, geboren te Beegden op 21 juli 1778, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 9 november 1851.
  Zij is getrouwd te Beegden op 27 augustus 1806 met Henricus Koninkx, dagloner en landbouwer, geboren te Grathem op 11 oktober 1779, wonende te Beegden en te Grathem, overleden aldaar op 11 februari 1853, zoon van Jacques Konings en Catharine Tole.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina