Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Mechtildis Kristhis, geboren te Neeritter, gedoopt op 5 januari 1774, overleden te Ittervoort op 8 februari 1832, dochter van Lambert Cristus en Marie Verwijlen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 16 februari 1822 met
Joannes van de Winkel, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort op 27 oktober 1775, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 3 januari 1848, zoon van Lambert van de Winckel en Jeanne Vestiens.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 19 juni 1803 met Helena Donders, geboren te Ittervoort op 7 februari 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 juli 1817, dochter van Pierre Donders en Catharina Meijers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina