Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Theodorus Lijnen, landbouwer.


Hij is getrouwd te Susteren op 13 april 1790 voor de kerk met
Gertrudis Elisabeth Horens, overleden te Dieteren op 17 september 1827.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Gertrudis, dienstmeid, geboren te Susteren op 16 december 1804, overleden te Grathem op 20 december 1849.
    Zij is getrouwd te Ohé en Laak op 27 september 1830 met Pierre Vandewinckel, akkerknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 28 mei 1807, overleden te Grathem op 13 april 1879, zoon van Joannes van de Winkel en Helena Donders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina