Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Aerts.


Hij was gehuwd met
Petronella Hilven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hendrik, dagloner, geboren te Weert op 17 maart 1778, overleden te Grathem op 24 maart 1857.
    Hij was gehuwd (1) met Catharina Scheepers, geboren te Weert rond 1777, overleden aldaar op 31 mei 1817, dochter van Thomas Scheepers.
    Hij is getrouwd te Weert op 6 juli 1819 (2) met Wilhelmina Seerden, dienstmeid, geboren te Weert op 3 oktober 1787, overleden aldaar op 4 oktober 1861, dochter van Henry Seerden en Catharina Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina