Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Arnoldus Hubertus Jozephus Hansen, onderwijzer, geboren te Neeritter op 19 maart 1900, overleden te Stramproy op 31 juli 1982, begraven aldaar op 3 augustus 1982, zoon van Peter Joannes Hubertus Hanssen en Catharina Elisabeth Hubertina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Heerlen op 11 augustus 1927 met
Antonia Maria Hubertina Bemelmans, geboren te Heerlen op 23 juli 1906, overleden op 18 september 1985, begraven te Stramproy, dochter van Jan Nicolaas Jozef Bemelmans en Maria Catharina Hubertina Voragen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina