Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Gubbels, akkerman en landbouwer, geboren te Nederweert op 3 april 1774.


Hij was gehuwd (1) met
Joanna Maria Boesen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanne Catherine, geboren te Weert op 19 februari 1802, overleden aldaar op 12 september 1880.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 mei 1847 met Roger Heijkers, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 maart 1771, overleden te Weert op 24 februari 1851, zoon van Jean Heijkers en Catharina Snijders.
    (Hij is eerder getrouwd te Stramproy op 16 april 1806 met Anna Maria Smeets, landbouwster, geboren te Stramproy, gedoopt op 10 november 1778, overleden te Stramproy op 24 september 1844, dochter van Servaes Smeets en Petronelle Linssen.)

Hij is getrouwd te Beegden op 3 september 1827 (2) met
Anna Maria Tilman, dienstmeid, geboren te Horn op 20 maart 1788, dochter van Godefroi Tilmans en Elisabeth Verkennis.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina