Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Elisabeth van Dooren, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessenich op 9 april 1854, overleden te Neeritter op 20 juli 1900, dochter van Christiaan van Dooren en Gertrudis Deben.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 12 juni 1887 met
Christiaan Deckers, dienstknecht, geboren te Hunsel op 8 februari 1858, overleden te Grathem op 16 maart 1912, zoon van Michil Deckers en Adriana Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina