Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Bormans, landbouwer, geboren te Nederweert op 5 september 1900, overleden te Heythuysen (b) op 19 juni 1978, begraven te Oler, zoon van Peeter Joannes Mathijs Bormans en Anna Maria van Dilsen.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 januari 1932 met
Helena Maria Niessen, geboren te Grathem op 10 februari 1904, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 10 augustus 1985, begraven te Kelpen-Oler op 15 augustus 1985, dochter van Jacobus Niessen en Anna Maria Hubertina Christis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 5 juni 1942.
  • 2 : Peter Joannes Leonardus, geboren te Grathem rond maart 1945, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 november 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina