Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Agnes de Vrees, geboren te Heel en Panheel op 26 oktober 1855, dochter van Godefridus de Vries en Johanna Spee.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 april 1882 met
Mathis Hubert van Geneijgen, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Horn op 20 april 1857, overleden te Grathem op 24 januari 1940, zoon van Renier van Geneegen en Anna Catharina Bocken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Heel en Panheel rond 1887.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1909 met Gerard Hendrik Hubert Janssen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1884, zoon van Joseph Hubertus Janssen en Maria Catharina Vossen.
  • 3 : Peter Godfried, electriciën, geboren te Heel en Panheel rond 1891.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 mei 1919 met Joanna Maria Goossens, geboren te Dongen rond 1893, dochter van Joannes Baptist Goossens en Anna Catharina Sprangers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina